Передплата 2024 «Добрий господар»

Трамп заявив про махінації, а комісія не отримала доказів фальсифікацій

  • 08.11.2020, 11:30
  • 856

За даними провідних американських ЗМІ, Байден отримав 273 голоси вибірників і переміг Трампа, сам він поразки не визнає

Президент США Дональд Трамп не визнає свою поразку на виборах і заявляє про фальсифікації. За його словами, він отримав достатньо голосів для перемоги, передає Уніан.

«Спостерігачів не допускали в кімнати підрахунки голосів. Я переміг на виборах, отримавши 71 мільйон голосів. Погані речі сталися, коли наших спостерігачів не допустили до моніторингу. Такого ніколи не траплялося раніше. Мільйони поштових бюлетенів були відправлені людям, які ніколи про них не просили», — написав Трамп у своєму Twitter.

Федеральна комісія США, де на президентських виборах переміг кандидат від демократів Джон Байден, поки не отримала доказів фальсифікацій під час голосування в країні. Про це заявила в ефірі телеканалу CNN член даного органу Еллен Уайнтрауб.

За її словами, «було дуже мало скарг щодо організації виборів», передає сайт Сьогодні.

«Немає жодних свідчень фальсифікацій на виборах. Немає свідчень подачі недійсних бюлетенів», — пояснила Уайнтрауб.

Як вона зазначила, «карги, що надходили, не додавалися докази фальсифікацій».

Американський лідер Дональд Трамп раніше не раз заявляв про те, що на що відбулися у вівторок виборах мали місце порушення. На них обиралися президент і віцепрезидент, все 435 членів Палати представників і третину Сенату Конгресу США, губернатори 13 штатів і територій. Переможець президентських перегонів поки не визначений.

Схожі новини