Передплата 2024 ВЗ

«П’яне чмо намагалося викрасти телефон...»

Інцидент трапився близько 20.00 у Львові на вул. Коновальця (поблизу клініки “Синево”). Злодій намагався викрасти у дівчини телефон. Вона кричала, відбивалася як могла... Завдяки небайдужим перехожим злодія вдалося затримати

Про цей випадок на своїй сторінці у фейсбуці розповів історик Ігор Лильо. «Четвертий раз у моєму житті. Чую крик дівчини, і видно здалеку, що від когось від­бивається. Біжу. З кількох сторін ще кілька молодих людей, що випереджають мене та валять нападника на землю. Допомагає охо­ронець з клініки. П’яне чмо намагалося ви­красти телефон. Викликали поліцію. Приїха­ли через п’ять хвилин.

Позитив: люди не байдужі і здатні на до­помогу. Негатив: як завжди, десь поряд з’являється якась сердобольна жіночка з «по­радами»: «Хлопці, так жорстко не можна, бо він людина». Що б ви такій побажали?

Висновок: бережіть себе. Чим гіршою буде економічна ситуація в країні, тим більше буде бандитизму".

Місяць тому під час сесії облради керів­ник поліції Львівщини Василь Віконський відзвітував про те, що кількість грабежів в області зменшилася… Дописувачі у соцме­режах, своєю чергою, припускають, що таких випадків буде ще більше. А також звертають увагу на те, що у цьому районі досить пога­не освітлення.

Схожі новини