Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Ведмедик-узурпатор позбувся посади: дитяче телебачення по-білоруськи

  • 28.09.2020, 14:30
  • 701

За сюжетом, ведмедик надягає корону і заявляє, що він тепер головний

На телеканалі «Білорусь 3», який входить в холдинг державної Белтелерадіокомпанії, у випуску дитячої передачі «Калиханка» (аналог відомої «На добраніч, малюки!»), Показали, як ведмежа Топа проголошує себе королем, але через свою жадібність втрачає трон. На програму, що вийшла 24 вересня, звернуло увагу видання TUT. BY

За сюжетом, ведмедик надягає корону і заявляє, що він тепер головний. Ведуча Олена Бікренева і лисиця Яна, одягнена в біло-червоно-біле сукню (кольори білоруської опозиції), просять у Топи трохи посидіти на троні, але той відмовляє. «Сидіти тут можу тільки я! Ви корону бачили ?! І не хіхікайте, ви мені думати заважаєте», — заявляє ведмежа.

Потім він вимагає віднести його до пирога, щоб відрізати собі найбільший шматок, але звалюється з трону і втрачає корону, а його місце займає Яна.

Як зазначає TUT. BY, деякі глядачі побачили в сцені відлуння нинішньої ситуації в Білорусі, в тому числі до інавгурації Олександра Лукашенка, яка відбулася 23 вересня. При цьому ведуча телепередачі заявила, що 24 вересня показали старий випуск програми.

Схожі новини