Передплата 2024 ВЗ

У Львові дали прочуханки українофобу з бази "Миротворця"

  • 26.08.2020, 18:15
  • 1 796

У Львові пoбили українофоба Михайла Шпіра, який на День Незалежності прогулювався Івано-Франківськом і нецензурно обзивав ветеранів АТО та місцевих жителів

Про це пише інтернет-видання «Галицькі гроші».

«Сільське народне гуляння. Всі, б*я, у вишиванках. Такі серйозні люди, святкують Дєнь Нєзалєжності, та мені по**й. Який п**дець», — говорив він, ідучи посеред Івано-Франківська під час головного державного свята.

У соцмережі користувачі оприлюднили його персональну інформацію: адресу проживання, номери телефонів і навіть серію та номер паспорта. З’ясувалось, що чоловік родом із села Крехівці під Івано-Франківськом.

Водночас, за непідтвердженою інформацією, у Львові він нібито спровокував конфлікт, який і призвів до побиття.

«Весело проводимо час у Львові», — так прокоментував події автор відео, котрий став свідком бійки.

Пізніше Шпір підтвердив це й заявив, що не залишить ситуацію без реакції — звернеться до правоохоронців і підкріпить справу депутатськими запитами.

«Львівські рагулі, ви глибоко помиляєтеся, якщо думаєте, що на вулиці не було камер відеоспостереження і що цю справа не буде посилено численними депутатськими запитами. Вічна слава!» — написав він після інциденту у Facebook.

Читайте також: Верховний суд дозволив називати проросійського блогера Шарія «кремлівським проєктом»

Зазначимо, що Михайло Шпір, 1986 року народження, значиться в списку бази «Миротворець» ще з 2017 року. За даними центру, він «антиукраїнський пропагандист» і «провокатор»

«Поширення інформації антиукраїнського змісту; розпалювання міжнаціональної ворожнечі. Є одним із кандидатів від політичної платформи Медведчука „Опозиційна платформа — За життя“. Місце народження: м. Івано-Франківськ. Місце роботи: ТОВ» Керуюча компанія «Системи», генеральний директор; 2009 — редактор журналів «Сноб» і «Золота каста», — йдеться в інформації про нього на сайті «Миротворця».

Схожі новини