Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Зеленський назвав дату зустрічі "нормандської четвірки"

  • 22.08.2020, 14:55
  • 708

Президент України Володимир Зеленський підтвердив, що зустріч радників глав "нормандської четвірки" щодо ситуації на Донбасі відбудеться 28 серпня

Про це він заявив в інтерв'ю телеканалу «Україна 24». Президент зазначив, що після неї також запланована зустріч на рівні глав МЗС.

«Домовилися на кінець серпня, 28 числа. Потім, я вважаю, повинна ще бути зустріч міністрів закордонних справ „четвірки“ і потім зустріч лідерів», — повідомив Зеленський.

Читайте також: «Вимагаю оприлюднити деталі перемовин»: депутатка хоче, щоб Зеленський показав документи переговорів у Мінську

Нагадаємо, раніше Сергій Гармаш, залучений до роботи Тристоронньої контактній групі з врегулювання ситуації на Донбасі (ТКГ) українською стороною в якості представника ОРДЛО, говорив, що зустріч радників в рамках Нормандського формату для переговорів по Донбасу може відбутися 28 серпня.

За його словами, участь у цьому засіданні з української сторони візьме голова Офісу президента Андрій Єрмак, а з боку РФ — заступник глави адміністрації президента Росії Дмитро Козак.

Пізніше цю інформацію підтвердив прессекретар президента Росії Володимира Путіна Дмитро Пєсков.

Схожі новини