Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

"Російське ТБ називає Порошенка найголовнішим ворогом", – Євген Панов

П’ятий президент України, лідер політичної партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко зустрівся зі звільненим з російської в’язниці українцем Євгеном Пановим

Петро Порошенко привітав Євгена Панова з поверненням додому, — повідомляє офіційний сайт «Європейської Солідарності».

«Я висловлюю справжнє захоплення тією мужністю, з якою ви разом з нашими справжніми героями пройшли ці неймовірні випробування. Я твердо переконаний, що на прикладах вашого патріотизму, вашої любові, вашого вміння воювати мають виховуватися покоління українців», — сказав він.

Петро Порошенко висловив переконання, що про подвиг та стійкість українців — в’язнів Кремля мають знати якомога більше людей.

«Ми маємо зробити все, щоб в книгах, у фільмах цей подвиг був відображений», — додав він.

Водночас Петро Порошенко зазначив, що, на жаль, зараз ризики для України зашкалюють. Він особливо наголосив, якщо українська влада прийматиме мир на умовах капітуляції, то не отримає миру, а отримає лише ганьбу і капітуляцію.

В свою чергу, Євген Панов подякував п’ятому президентові України за його зусилля щодо звільнення українців з кремлівських в’язниць.

«Я прекрасно знаю, що Ви за нас боролися… Коли я дивився російські новини — чим гірше в російських новинах говорять про Україну, тим краще. Називали Порошенка найголовнішим ворогом, і мені це подобалось… Якщо вони кажуть погане, значить все йде добре (в УкраїніРед.)», — зауважив він.

Схожі новини