Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Кузьмі Скрябіну встановлять новий пам’ятник: усі подробиці

  • 12.05.2019, 18:21
  • 1 358

Кузьма Скрябін народився 17 серпня 1968 року. В цей день, але вже в поточному році під Києвом на межі сіл Святопетровське і Софіївська Борщагівка йому встановлять пам’ятник.

Як інформує РБК, про це повідомив депутат Києво-Святошинської районної ради Олександр Тигов.

Як наголошується, скульптор Борис Данилюк кілька разів переробляв пам'ятник.

«Друзі, Ви можете зробити порівняння та проводити певні асоціації між першою скульптурою і теперішньою скульптурою Кузьмі Скрябіну. Ми змінили вираз обличчя й перевдягли. Нагадую, пам'ятник будемо відкривати 17 серпня на кордоні с. Святопетровське і Софіївська Борщагівка!» — зазначив Тигов у Facebook.

Деякі вважають, що, попри великий внесок сил, часу і коштів, пам'ятник не схожий на Кузьму:

«Санич, ви вже витратили стільки сил, часу і грошей на цей пам'ятник… Насмілюся в черговий раз висловити свою думку — Кузьма не схожий. Вибачте за прямоту».

«Хм. Нууу, з цим фото, справді, схожість є. Найголовніше, щоб мамі Кузьми сподобалося, краще її ніхто не може оцінити роботу скульптора».

Нагадаємо, знаменитий український співак Кузьма Скрябін загинув вранці 2 лютого, близько 8:20. Трагедія сталася в Криворізькому районі Дніпропетровської області, біля села Лозуватка. Позашляховик Кузьми Скрябіна Toyota Sequoia врізався у вантажівку, яка перевозила молоко.

Схожі новини