Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Бойовики на Донбасі гатять із мінометів, один український захисник поранений

  • 04.03.2019, 08:13
  • 366

3 березня російські окупаційні війська 9 разів порушили режим припинення вогню, десять разів застосувавши озброєння, заборонене Мінськими домовленостями, і витративши 100 мін різних калібрів

Про це повідомляє прес-центр операції Об’єднаних сил.

Зокрема, бойовики двічі обстріляв наші позиції: з мінометів калібрів 120 та 82 мм — у районі населеного пункту Водяне; з мінометів 82-го калібру та великокаліберних кулеметів — поблизу села Гнутове.

«У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання „Північ“ противник здійснив сім обстрілів позицій підрозділів Об'єднаних сил: з мінометів калібру 120 мм — поблизу населених пунктів Новозванівка, Новоолександрівка та Хутір Вільний, з мінометів 120-го калібру та автоматичних станкових гранатометів — біля селища Новолуганське; з мінометів 120-го та 82-го калібру, озброєння бойових машин піхоти та великокаліберних кулеметів — поблизу міста Попасна; з мінометів калібру 82 мм та великокаліберних кулеметів — у районі населеного пункту Лобачеве; з автоматичних станкових гранатометів та стрілецької зброї — у районі села Кримське», — йдеться у повідомленні.

В результаті обстрілів один військовослужбовець був поранений.

За даними розвідки, двох окупантів було знищено, одного поранено. Також вчора збито один БПЛА противника типу «Орлан-10».

Від початку поточної доби противник двічі обстріляв з мінометів калібру 120 мм позиції підрозділів Об'єднаних сил у смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» в районі населених пунктів Лебединське та Водяне. Втрат серед наших захисників немає.

Об'єднані сили надійно контролюють противника на лінії зіткнення, дотримуючись при цьому умов припинення вогню.

Докладніше про події в районі проведення операції буде поінформовано представником Об’єднаних сил під час щоденного брифінгу.

Схожі новини