Передплата 2024 «Добрий господар»

Названий найсексуальніший чоловік 2018 за версією журналу People

  • 06.11.2018, 13:12
  • 1 013

Журнал People назвав ім’я найсексуальнішого чоловіка з нині живих, в цьому році ним став 46-річний британський актор Ідріс Ельба.

Про це повідомляється на сайті видання, передає телеканал «Прямий».

В інтерв'ю актор зізнався, що спочатку не повірив у це.

«Коли мені про це сказали, я подумав: „Та ну, не може бути! Серйозно?“ Потім подивився на себе в дзеркало і зазначив, що сьогодні я досить „сексі“. Але, якщо чесно, це просто приємне відчуття і приємний сюрприз, що точно укріпить мою самооцінку», — зазначив Ельба.

Ідріс Ельба (повне ім'я Ідрісса Акуна Ельба — англ. Idrissa Akuna Elba) народився 6 вересня 1972 року у Гекні, Лондон, Англія.

Британський актор, музикант і ді-джей найбільше прославився ролями наркобарона Рассела «Стрінгера» Белла в серіалі «Дроти», детектива Джона Лютера у серіалі каналу BBC One «Лютер» і Нельсона Мандели у біографічному фільмі 2013 року «Мандела: Довгий шлях до свободи».

П’ять разів Ельба потрапляв у список номінантів на премію Золотий глобус за найкращу чоловічу роль у міні-серіалі або в телевізійному фільмі, одну з яких виборов, чотири рази номінований на прайм-тайм премію «Еммі».

Ельба з'являвся у таких фільмах, як «Гангстер» (2007), «Нальотчики» (2010), «Тор» (2011), «Прометей» (2012), «Тихоокеанський рубіж» (2013), «Тор 2: Царство темряви» (2013), і «Безрідні звірі» (2015).

Журнал People з 1985 року вибирає найсексуальнішого чоловіка. Першим, хто отримав цей титул був актор Мел Гібсон.

Найсексуальнішим чоловіком 2017 року став відомий кантрі-виконавець, суддя американського шоу «Голос» і бойфренд співачки Гвен Стефані — Блейк Шелтон. На думку редакції видання, 41-річний музикант заслужив на це звання завдяки своїй сексуальності, почуттю гумору і ангельському голосу.