Передплата 2024 ВЗ

Патріотичний скандал на Сумщині: міська рада Конотопа «привітала"воїнів АТО роликом із проросійськими бойовиками

  • 14.10.2018, 13:32
  • 818

У місті Конотоп на Сумщині ветеранів АТО привітали з Днем захисника України відеороликом з сепаратистами і їх ватажками у головній ролі.

Як повідомляє ТСН, на захід запросили близько півтисячі ветеранів війни, поліцейських і військовослужбовців.

Відео з кліпу російської співачки вивели на великий екран у палаці культури під час танцювального номера. На ньому ватажки терористів, українські полонені і символіка фейкових республік. Кілька воїнів АТО відразу вийшли з зали і почали з'ясовувати, що це було.
«Спочатку це було непорозуміння. Хотілося зрозуміти, як таке могло статися, що на такому концерті з'явилося таке відео. Злість, обурення було», — розповів ветеран Богдан Войцеховський.

У міській раді терміново скликали нараду і з'ясували, що концерт організувало управління культури, а звідки взялося провокаційне відео — його керівник сам не зрозуміє.

«Вчора я була на репетиції особисто, перевіряла цей матеріал — цього матеріалу на репетиції не було», — стверджує керівник управління Олена Шинкаренко.

Директор будинку культури, який займався відеосупроводом танцювальних номерів, пояснює все технічним збоєм програми і неуважністю монтажерів. «Це була тематика, пов'язана з війною на сході солдатів АТО, але хто знає чого полетіла програма, і ми вже сьогодні, це було приблизно в 12 годин, а концерт на чотири — і я бігом-бігом з інтернету качав», — пояснює директор закладу Сергій Заралей.


Схожі новини