Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Отруєння Скрипалів: один із підозрюваних зробив першу заяву у ЗМІ

  • 12.09.2018, 18:29
  • 611

Підозрюваний британським правосуддям в отруєнні Сергія і Юлії скрипалів в Великобританії Олександр Петров у телефонній розмові з кореспондентом російського каналу «Росія 24» пообіцяв наступного тижня дати розгорнутий коментар пресі.

Про це повідомляє «Прямий» з посиланням на російські ЗМІ.

Таким чином він відгукнувся на заклик президента Росії Володимира Путіна до двох фігурантів гучної справи «самим все розповісти».

Під час пленарної сесії на Східному економічному форумі глава російської держави повідомив, що Олександр Петров і Руслан Бошіров, яких прокуратура Британії звинувачує в замах на вбивство скрипаля, — це, нібито, цивільні особи і «нічого там особливо кримінального немає».

«Я хочу до них звернутися, щоб вони почули нас сьогодні. Нехай вони прийдуть куди-небудь, ось до вас, в засоби масової інформації. Сподіваюся, що вони самі з'являться і самі про себе розкажуть», — зазначив Путін.

Петро раніше заявляв, що не здійснював ніяких секретних поїздок до Лондона з метою отруєння Скрипалів.

У бесіді з кореспондентом «Росії 24» Петров відмовився давати будь-які коментарі з приводу висунутих проти нього звинувачень.

«Поки без коментарів. Можливо пізніше. Наступного тижня, я думаю», — заявив Петров.

Нагадаємо, президент Володимир Путін звернувся до Олександра Петрова і Руслана Боширова, яких Лондон запідозрив в отруєнні колишнього офіцера ГРУ Сергія Скрипаля та його дочки, і запропонував їм виступити перед ЗМІ.