Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Улюбленець Брітні Спірс захворів через російські ракети

Великий стрес вкотре пережив зірковий харківський кіт Степан. Його самопочуття різко погіршилося після того, як 23 січня російська армія тричі за день обстріляла його рідне місто ракетами і «шахедами»

У Харкові кіт Степан наївся страху. На початку великої війни він з господинею змушений був виїхати за кордон.
У Харкові кіт Степан наївся страху. На початку великої війни він з господинею змушений був виїхати за кордон.

Гучні вибухи у житлових кварталах для кота Степана стали занадто складним ви­пробуванням. Із завжди спо­кійного, врівноваженого він став переляканим, нервовим. Власниця Степана змушена щодня возити свого вихован­ця у ветеринарну клініку. Там цьому мишолову дають уко­ли, а вдома під наглядом гос­подині він приймає ліки.

Кіт Степан став світовою знаменитістю після того, як під його фото у соцмережах (розслаблений нявчик сидів за новорічним столом з бо­калом вина) «лайкнула» куль­това американська співачка Брітні Спірс. Згодом цього котика уподобали світові бренди одягу, багато реклам­них фірм, які зняли за його участі промоційні ролики. Степан має власну сторінку в Інстаграмі і понад мільйон підписників. Він став пере­можцем світового конкурсу блогерів у Парижі. Отрима­ну премію господиня мурчи­ка Анна передала на закупів­лю кормів тваринам в Україні, які потерпають від війни.

Лікування кота дало ре­зультат, він одужує. «Дякую всім, хто хвилювався за мене, все буде добре», — подякува­ла Анна від імені свого підо­пічного на його сторінці у соцмережах.

Схожі новини