Передплата 2024 ВЗ

День Львова: у місті відбулися урочистості (ФОТО)

  • 27.04.2024, 14:55
  • 6 358

Сьогодні Львову виповнилося 768 років

Фото Львівської ОВА та пресслужби Львівської міськради
Фото Львівської ОВА та пресслужби Львівської міськради

Однак сьогодні місто не святкує, а вшановує Героїв.

На початку заходу до Дня міста флагшток прапору Львова підняла Яна Степаненко. Дівчинку пораненою евакуювали до Львова і тут вона отримала необхідні медичну допомогу. Зараз Яна живу у Львові, має протези, бігає і збирає кошти для допомоги пораненим військовим.

На знак пошани і подяки військовим, на площу Ринок винесли 14 прапорів: Державний Прапор України, прапори Генерального штабу, Міністерства оборони України, Збройних Сил України, Державної прикордонної служби України, Сухопутних військ, Національної гвардії України, Повітряних сил, Державної служби України з надзвичайних ситуацій, Військово-морських сил, Національної поліції України, Десантно-штурмових військ, Служби безпеки України та Сил спеціальних операцій. Для виконання цієї почесної місії запросили курсантів Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

В урочистостях взяли участь військові, представники духовенства, почесні громадяни Львова, міжнародні делегації, представники міської та обласної влади, мешканці та гості міста.

Схожі новини