Передплата 2024 «Добре здоров’я»

«Я щаслива, що Україна — у фіналі»

Конкурсантки від України alyona alyona та Jerry Heil гідно виступили у першому півфіналі і вийшли у фінал «Євробачення-2024»

alyona alyona та Jerry Heil гідно виступили у першому півфіналі
alyona alyona та Jerry Heil гідно виступили у першому півфіналі

Дует alyona alyona та Jerry Heil гідно представив Україну у першому півфіналі на міжнародному конкурсі «Євробачення-2024». За результатами глядацького голосування представниці від України пройшли до фіналу конкурсу, який відбудеться вже цієї суботи, 11 травня.

Наші виконавиці з піснею Teresa & Maria захопили публіку вражаючою постановкою від відомої української режисерки, дворазової номінантки «Греммі» Таню Муіньо, в якій кожен віднайшов свій символізм. Потужні голоси зірок доповнювала анімація та спецефекти. До речі, промовистими були і костюми виконавиць: на кожній з них були присутні елементи обладунків, що стали однією з «родзинок» блискучого виступу. Усе це і дало їм «путівку» у фінал пісенного конкурсу «Євробачення-2024».

Під час виступу українок без казусів, на жаль, не обійшлося. Якщо на репетиції впала alyona alyona, то під час самого виступу у першому півфіналі гепнулася Jerry Heil. Це сталося, коли артистка, перебуваючи на горі, падала на коліна. Раніше вона репетирувала на підлозі, тож не знала, як розрахувати силу. Врешті, Jerry Heil травмувала коліно. Але, за її словами, почувається добре.

Більшість українців у соцмережах активно коментують виступи наших дівчат. До прикладу, відома синоптик Наталка Діденко написала: «Класні наші дівчата, класний номер, дуже круто!», — прокоментувала виступ співачок Діденко.

Заслужена артистка України Наталка Карпа сказала журналістці «ВЗ», що вона не є фанатом пісенного конкурсу «Євробачення». Але, звісно, дивилася і вболівала за артисток від України.

«Наші дівчата — молодці! Знаю і alyona alyona, і Jerry Heil особисто. Вони виступили чудово! Та і пісня сильна. А постановка номера від Таню Муіньо — дуже крута! У мене номер викликав мурахи. Я щаслива, що Україна — у фіналі», — сказала Наталка Карпа.

Назар Войтків, до прикладу на своїй сторінці написав: «А тепер відповідь тим, хто був проти участі України у „Євробаченні“. Про ті 11 мільйонів не говорив хіба що лінивий. Та наші дівчата зберуть тепер в рази більше на підтримку ЗСУ! Молодці!».

«Крутий конкурс. Важлива платформа для всіх авторів і співаків — хто б та що не казав! Nothing like Eurovision. Сьогодні наші дівчата Jerry Heil та Альона Альона виступили за нас всіх. Посилаємо їм всю нашу любов і підтримку!», — прокоментувала виступ українських виконавиць переможниця «Євробачення-2016» Джамала.

«Круті!», «Неймовірні!», «Пишаюся їхнім виступом і виходом у фінал!», «Вони зробили все, щоб в тисячний раз привернути увагу до України! Респект!»… І таких відгуків повнісінько у ФБ та на особистих сторінках в Інстаграмі.

Звісно, є і критичні відгуки, але не хочемо їх подавати. Краще побажаємо alyona alyona і Jerry Heil перемоги у фіналі!

Схожі новини