Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Особисті речі Мерилін Монро підуть з молотка

Серед лотів — сукні, косметика й адресована зірці вітальна поштівка від її батька

Мерилін Монро у фільмі "Ніагара". Фото ew.com
Мерилін Монро у фільмі "Ніагара". Фото ew.com

У Лос-Анджелесі (США) невдовзі відбудеться аукціон особистих речей знаменитої кінозірки й співачки Мерилін Монро. Захід під назвою «Julien's Auctions і TCM представляють: ікони й ідоли Голлівуду» заплановано на 17 і 18 грудня.

Присвячений Мерилін Монро аукціон відбудеться в офісі компанії Julien’s Auctions у Беверлі-Гіллз та в Інтернеті. Охочі зможуть придбати 175 речей, що належали колись чи не найвідомішій у світі білявці. Це, зокрема, сукні, помади, тіні для повік, накладні вії, медичні документи, а також її чекова книжка.

Організатори аукціону звертають увагу, зокрема, на один цікавий лот — рукописне привітання, яке надіслав Мерилін Монро її біологічний батько, Чарльз Стенлі Ґіффорд. «Ця поштівка є єдиним доказом того, що Ґіффорд мав контакт зі своєю знаменитою донькою», — сказано у пресрелізі аукціону.

Те, що цей бізнесмен був біологічним батьком Монро, довели лише нещодавно, завдяки тесту ДНК. «Дорога Мерилін, — писав Ґіффорд своїй зірковій доньці. — Цю радісну маленьку поштівку я надіслав для того, аби сказати тобі, що мої думки завжди з тобою. Я молюся за тебе і за твоє якомога швидше одужання»…

Аукціонний дім очікує, що цей унікальний лот удасться продати за 2−3 тисячі доларів. Невідому раніше вітальну поштівку випадково виявив співробітник Julien’s Auctions, коли готував речі Мерилін Монро до аукціону.

Схожі новини