Передплата 2024 «Добрий господар»

До матчу з «Динамо» «Минай» готується серйозно…

Літнє футбольне міжсезоння виходить на фінішну пряму. Уже 28 липня — старт нового сезону в Українській Прем'єр-лізі (УПЛ). Зокрема, київське «Динамо» у першому матчі 30 липня прийматиме закарпатський «Минай». Готуючись до цієї гри, «Динамо» під час зборів в Австрії з рахунком 4:0 перемогло чемпіона Кіпру, клуб «Аріс»

Фрагмент контрольного матчу «Динамо» – «Аріс». У грі автор одного з голів у ворота кіпрського клубу – нігерієць Беніто (№ 77). Фото fcdynamo.com
Фрагмент контрольного матчу «Динамо» – «Аріс». У грі автор одного з голів у ворота кіпрського клубу – нігерієць Беніто (№ 77). Фото fcdynamo.com

У складі динамівців голи забивали Сергій Сидорчук, нігерієць Беніто й Назар Волошин (двічі). Контроль­ний матч провів у Закарпатті й «Минай», який розгромив криворізький «Кривбас» — 4:1.

«Рух», який залишився єдиним пред­ставником Львова в УПЛ, за один день провів два контрольні матчі. «Жовто-чорні» з рахунком 3:1 перемогли «При­карпаття» (Івано-Франківськ) і зіграли внічию, 0:0, з «Епіцентром» (Кам'янець-Подільський). Голи у ворота прикарпат­ців забивали нігерієць Вів Отабор-Со­ломон, Остап Притула й Андрій Кітела. Наступні спаринги підопічних Віталія По­номарьова заплановано на 21 липня — із «Металістом 1925» (Харків) і «Агробізне­сом» (Волочиськ). Перший матч рухівців у новому чемпіонаті заплановано на 28 липня — проти луганської «Зорі».

Оновлений ковалівський «Колос» з ра­хунком 2:0 переміг першоліговий «Марі­уполь», а «Металіст 1925» здолав першо­ліговий «Агробізнес» — 1:0. А от одеський «Чорноморець» на своєму полі з рахун­ком 3:4 поступився «Інгульцю», який за підсумками попереднього сезону виле­тів із УПЛ до Першої ліги.

Полтавська «Ворскла» в Польщі розі­йшлася миром з місцевим клубом «Тихи» — нічия 2:2. Голи у полтавців забивали досвідчені Владлен Юрченко й Руслан Степанюк.

Новачок УПЛ, житомирське «Полісся», розпрощався з досвідченим захисником Андрієм Нестеровим, який свого часу виступав і за «Карпати». Тепер Нестеров гратиме за друголіговий «Звягель», який очолив відомий тренер Юрій Максимов. У недавньому спарингу «Звягель» про­грав київській «Оболоні» — 0:2.

«Зоря», яку під час міжсезоння очо­лив Ненад Лалатовіч, у новому чемпіо­наті прийматиме суперників не на «Ди­намо», а на іншому київському стадіоні, що належить клубові «Лівий берег» (Пер­ша ліга).

А тим часом…

Першолігові «Карпати», які у ново­му сезоні боротимуться за путівку в УПЛ, перемогли у Львові рівненський «Верес» — 2:1. У складі «Карпат» від­значилися новачок «зелено-білих» Євген Підлепенець і Денис Галенков.

Схожі новини