Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Характер людини визначають групи крові

  • 05.04.2024, 22:00
  • 990

Який характер у людей з різними групами крові

1 група. Це дуже витривалі люди, у них міцна нервова систе­ма, тому вони мало хворіють. Та все ж… Вони схильні до алергії, запалень, інсультів, погано при­стосовуються до зміни клімату, харчування і способу життя. Їм треба зміцнювати судини (контрастний душ, масаж, спорт). Протипоказані аспірин, антибіо­тики групи пеніциліну й еритро­міцину через можливі алергії.

2 група. Можуть стражда­ти від інфаркту, атеросклерозу, інших серцево-судинних недуг, а також вірусних інфекцій. Не можна переохолоджуватися, втомлюватися. Треба займатися профілактикою атеросклерозу (харчування, профілактика стре­су, помірна вага). Не рекоменду­ється приймати ліки, що можуть підвищити тиск.

3 група. Найкраще присто­совуються до змін умов життя і довкілля. У них врівноважена нервова система, що допома­гає протистояти недугам. Але не можна перевтомлюватися, адже хронічна втома накопичується — і організм дає збій. Навчіться ре­гулювати навантаження, живіть і тіштеся життям. Обережно з ан­тибіотиками.

4 група. Для них згубна мо­нотонність і розміреність, треба чергувати відчуття — і в їжі, і в фізичних навантаженнях. Осно­вна небезпека — хвороби нервів. Треба навчитися приймати жит­тя таким, яким воно є, уникати незадоволення самим собою, щоб не виникали депресія, сум­ніви, страхи. Саме з ними треба вести постійну боротьбу.

Юрій Червінський.

Схожі новини