Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

В Одесі підрозділам, які прикривають узбережжя, передали вантажівки та гідрокостюми

  • 15.03.2024, 18:41
  • 407

Петро Порошенко під час поїздки на південний напрямок передав пʼять вантажівок DAF та гідрокостюми підрозділам, які прикривають узбережжя Одещини

Фото: Партія ЄС
Фото: Партія ЄС

«Ми сьогодні в Одесі, де нелюди вкотре обстріляли цивільну інфраструктуру. А коли прибули рятувальники, вони атакували знову. Майже півсотні людей поранені, на жаль, є загиблі. Сьогодні вибухи пролунали в багатьох селах та областях. Але знаю, що для українців — це додаткова мотивація нищити ворога та допомагати в цій роботі Збройним Силам», — наголошує пʼятий Президент.

«Тому ми передаємо хлопцям з Військово-морських сил та Сухопутних військ ЗСУ дві вантажівки DAF YA та три DAF Leyland, щоб перевозити найнеобхідніше. Думаю, що точно не треба розповідати, що перевозитиме берегова ракетна бригада», — зазначає Порошенко.

«Також закриваємо запит цілого взводу і передаємо 30 гідрокостюмів для виконання завдань у холодній воді. Вони не тільки зберігають тепло, а й енергію, яка їм дуже необхідна під час виконання бойових завдань», — зауважує Порошенко.

Схожі новини