Передплата 2024 «Добра кухня»

За гроші від продажу черешні: нардеп від «Слуги народу» під час повномасштабної війни переїхав у нову квартиру

  • 05.03.2024, 13:30
  • 786

Народний депутат України від партії «Слуга народу» Володимир Крейденко після повномасштабного вторгнення росіян перебрався до нової квартири в одному з нових житлових комплексів на Печерську у Києві

Володимир Крейденко. Фото із соцмереж
Володимир Крейденко. Фото із соцмереж

Як пише джерело, інформація про нове помешкання сім'ї нардепа з’явилося у соцмережах його дружини ще наприкінці 2022 року. Та у декларації Крейденка за 2022 рік її немає. Розслідувачі з’ясували, що власником житла від осені 2022 року є батько Володимира Крейденка. Квартира, площею 111 квадратних метрів вартує орієнтовно 200 тисяч доларів США.

Після звернення журналістів щодо коментаря Крейденко визнав, що змінив житло. Але, за його словами, переїхав жити у квартиру батька лише у січні 2023 року, а до цього тільки бував там у гостях, тому в декларації за 2022 рік її не зазначив. За його словами, батько мав кошти на придбання такої квартири від продажу будинку у Мелітополі та продажу черешні.

«Батьки до цього продали будинок. І мій батько ж займався, а Мелітополь славиться черешнею, і мій батько займався, продавав цю черешню прямо фурами, продавав у різні країни, займався бізнесом», — розповів депутат.

Схожі новини