Передплата 2024 «Добрий господар»

Прикордонники заперечують, що Арестович виїхав за кордон завдяки листу ГУР

  • 01.02.2024, 19:05
  • 843

У Державній прикордонній службі України заперечили інформацію про те, що колишній позаштатний радник голови ОП Олексій Арестович виїхав із України 4 вересня 2023 року на підставі листа ГУР

Фото Укрінформ
Фото Укрінформ

Про це заявив речник ДПСУ Андрій Демченко.

​На запитання журналістів, чи виїжджав Арестович коли-небудь за листом ГУР, речник ДПСУ Демченко лише відповів, що «ДПСУ не розголошує інформацію про перетин кордону», а в цьому випадку «відреагувала на недостовірну інформацію, яку поширили прикриваючись джерелами в ДПСУ».

«Заходи прикордонного контролю під час пропуску громадян через кордон інспекторами Державної прикордонної служби України забезпечуються у відповідності до законодавства та норм перетину кордону. Хочу зазначити, що прикордонне відомство не розголошує інформації про перетин кордону громадянами.

Однак зважаючи, що зараз шириться неправдива інформація, а видання, яке її поширило, посилається на джерела у прикордонній службі можу зазначити, що інформація про Олексія Арестовича, який начебто виїжджав з України завдяки листу від ГУР Міноборони, не відповідає дійсності", — пояснив речник.

Схожі новини