Передплата 2024 «Добра кухня»

На Одещині правоохоронці викрили чоловіка, який завербував одеситку для роботи у секс-бізнесі

  • 20.10.2023, 16:45
  • 955

Викрили та припинили діяльність організатора секс-бізнесу оперативники Одеського прикордонного загону спільно зі співробітниками міграційної поліції ГУНП в Одеській області за процесуального керівництва Малиновської окружної прокуратури міста Одеси

Ініціатором злочинного бізнесу був іноземець з посвідкою на тимчасове проживання в Україні, який, змовившись із невстановленою особою, що перебуває за кордоном, планував організувати трансфер 22-річної жінки до однієї з країн Близького Сходу для роботи у сфері надання інтимних послуг.

Чоловік завербував потенційну жертву, користуючись її скрутним матеріальним становищем та бажанням працювати на високооплачуваній роботі за кордоном. Зловмисник переконав дівчину у вигідності «роботи», обіцяючи захмарні заробітки — 300 доларів за годину та гарантуючи «порядність» клієнтів. Виїздити за кордон дівчина мала по фейковому туристичному ваучеру, аби під час перетину кордону в одній з країн Близького Сходу у тамтешніх правоохоронців не виникало зайвих запитань.

Факт вербування нашої співвітчизниці з метою залучення її до надання інтимних послуг задокументовано оперативниками.

Наразі фігуранта злочинної схеми затримано та йому повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 149 «Торгівля людьми» Кримінального кодексу України.

Схожі новини