Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

На Одещині прикордонники Ізмаїльського загону затримали двох чоловіків при спробі обійти пункт пропуску «Табаки»

  • 13.10.2023, 13:15
  • 403

Про можливу спробу незаконного перетинання державного кордону України та ймовірний напрямок руху двох невідомих осіб прикордонники мали завчасну інформацію, тож організували багатогодинну засідку

Двоє чоловіків, дочекавшись темряви, намагалися потрапити до Молдови, але їх вже «зачекались» охоронці державного кордону. Правопорушниками виявилися жителі Донеччини та Миколаївщини.

Усього ж протягом тижня прикордонники, окрім цього випадку, затримали 6 чоловіків призовного віку, мешканців Запорізької, Миколаївської та Сумської областей. Затримання відбувались у нічний час. В одному з випадків виявити правопорушників допоміг службовий собака в решті — тепловізори, адже Державна прикордонна служба України впроваджує використання сучасних видів техніки, має підготований та мотивований персонал, який забезпечує надійний захист кордону.

На «нічних туристів» складені протоколи про адміністративні правопорушення, передбачені ст. 204−1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України», справи скеровані до суду.

Схожі новини