Передплата 2024 «Добрий господар»

Школярі та ліцеїсти Хмельницького змагалися з курсантами-прикордонниками

  • 01.10.2023, 17:20
  • 427

Першість була присвячена відзначенню Дня захисників та захисниць України та Дня працівників освіти та відбулась за підтримки Управління молоді та спорту Хмельницької міської ради

Сьогодні вранці у Хмельницькому провели легкоатлетичні змагання між курсантами першого курсу навчання Національної академії, ліцеїстами випускних класів Державного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою Державної прикордонної служби України та старшокласниками шкіл і ліцеїв міста. .

Учні, кадети та курсанти, як хлопці, так і дівчата, долали дистанції в 1 та 3 кілометри. Крос вимагав від учасників неабияких зусиль та волі до перемоги. Відтак судді визначали переможців окремо серед учнів (ліцеїстів) та серед учениць 11 класів міста, окремо серед курсантів та курсанток Національної академії, а також були визначені призові місця за особистими результатами серед хлопців та дівчат. Крім того, були визначені школи (ліцеї) переможці та заклади — переможці у загальному заліку.

За підсумком змагань серед школярів перше місце завоювала команда Спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 12, друге — учні та учениці Ліцею № 4 імені Павла Жука Хмельницької міської ради, а третє — Ліцею № 11 Хмельницької міської ради. В загальному командному заліку перемогу здобули курсанти 314 навчальної групи факультету правоохоронної діяльності Національної академії, друге — команда Державного ліцею-інтернату Держприкордонслужби України, а третє — команда Спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 12. Найкращий результат в бігу на 1000 метрів серед дівчат показала курсантка факультету правоохоронної діяльності Литвинчук Христина з часом 3 хвилини 42 секунди. В бігу на 3000 метрів серед хлопців кращим став курсант факультету безпеки державного кордону Трембак Семен з результатом 10 хвилин 34 секунди.

По завершенню забігу лідерам змагань на урочистій церемонії нагородження ректор Національної академії генерал-майор Олександр Луцький та Міський голова Хмельницького Олександр Симчишин вручили пам’ятні медалі та грамоти.

Вітаємо переможців з успішним виступом та бажаємо подальших вдалих стартів!

Схожі новини