Передплата 2024 «Добра кухня»

Публічно сваритися на міського голову Долини можна за грошовий донат на ЗСУ

  • 05.09.2023, 17:15
  • 794

Міський голова Долини на Івано-Франківщині Іван Дирів дозволив критикувати свою діяльність у соцмережі в обмін на донати для Збройних сил України

Акція "Задонатив - свари". Фото ілюстративне
Акція "Задонатив - свари". Фото ілюстративне

Відповідну акцію під назвою «Задонатив — свари» він оголосив у Facebook.

«Я завжди кажу, що критика — це добре… А тепер вирішив конвертувати всі негативні висловлювання (конструктивні і не дуже, відверто хамські і нецензурні), і цим допомогти ЗСУ зробити нашу перемогу ще ближчою», — написав мер.

Мер Долини пояснив, що під його дописом можна залишити будь-який коментар з критикою, навіть з використанням лайки, однак перед цим необхідно надіслати скріншот, що підтверджує успішний переказ коштів. Мінімальна сума внеску — 100 грн.

Мета акції - зібрати на першу партію дронів, які розробляють у КБ «Західне» для потреб українських захисників.

«Сума збору — 100 тис грн, які, сподіваюсь, зберемо завдяки тим, хто так любить критикувати місцеву владу і плюс сума, яку зберемо разом з працівниками міськради та комунальних закладів, перерахувавши одноденний заробіток (орієнтовно вийде ~ 300 тис грн)», — додав Дирів.

Той, хто перерахує найбільшу суму, зможе один день побути в ролі міського голови, пообіцяв мер Долини.

Гроші Іван Дирів просить перераховувати на номер картки жителя Долини Стаха Бурчака, який безпосередньо займається розробкою дронів — 5355 2802 7 980 283.

Схожі новини