Передплата 2024 «Добре здоров’я»

На Одещині затримали продавчиню горілки, від якої загинули чотири людини

  • 07.07.2023, 15:15
  • 1 025

У селі Старостине Роздільнянського району поліцейські затримали продавчиню місцевого магазину. Жінка реалізовувала розливну горілку, через вживання якої загинули 4 людини, ще шестеро — перебувають у критичному стані

Підпільна горілка. Фото: ГУНП Одеської області
Підпільна горілка. Фото: ГУНП Одеської області

Про це повідомили у ГУНП Одеської області.

Подія сталася 5 липня у селі Старостине. Того дня медичні працівники один за одним госпіталізовували місцевих жителів, яким стало зле після вживання горілки кустарного виробництва з тамтешнього магазину.

Троє людей у лікарні померли. Смерть ще одного чоловіка медики констатували за місцем його мешкання. Попередня причина смерті — токсична дія та отруєння хімічними речовинами. Семеро людей все ще перебувають у критичному стані.

Слідчі розпочали розслідування за статтями 115 (умисне вбивство) та 204 (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу.

У межах провадження правоохоронці затримали жінку, яка продавала алкоголь, та призначили низку судових експертиз. Продавчині вже оголосили підозру. Зібрані поліцейськими матеріали справи правоохоронці передали за підслідністю до територіального управління Бюро економічної безпеки.

Схожі новини