Передплата 2024 «Добра кухня»

США: Трамп відкрив «офіс колишнього президента»

  • 26.01.2021, 11:10
  • 564

В релізі «офісу» вказується, що «Трамп завжди і назавжди буде захисником американського народу»

Колишній президент США Дональд Трамп відкрив офіс в Палм-Біч у Флориді як місце для майбутніх публічних виступів. Про це пише видання The Hill, передає Главком.

Відзначається, що в відповідальність офісу буде входити кореспонденція Трампа, його публічні появи і виступи, громадська і пропагандистська активність, спрямована на просування інтересів США і порядку адміністрації колишнього лідера країни.

Також в релізі «офісу» вказується, що «Трамп завжди і назавжди буде захисником американського народу».

Трамп не з'являється на публіці з дня інавгурації Джо Байдена 20 січня.

В той день він відправився з Білого дому у Флориду. 8 лютого в Сенаті почнеться розгляд питання про імпічмент 45-го президента. Його звинувачують у підбурюванні до заколоту.

Раніше газета Wall Street Journal з посиланням повідомляла, що Трамп замислювався про створення нової політичної партії. Це питання політик обговорював зі своїми помічниками і іншими наближеними.

Для створення нової партії будуть потрібні значні вкладення. Пізніше радник передвиборчого штабу колишнього американського лідера Джейсон Міллер спростував цю інформацію.

За його словами, Трамп «ясно дав зрозуміти, що його мета — повернути республіканцям Сенат і Палату представників у 2022 році».

Схожі новини