Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

У Мінську просто посеред вулиці викрали Марію Колеснікову

  • 07.09.2020, 12:15
  • 828

У понеділок, 7 вересня, в центрі Мінська (Білорусь) викрали членкиню Координаційної ради Марію Колеснікову

Про це повідомляє TUT.BY, посилаючись на свідчення очевидиці Анастасії. За словами жінки, вранці біля Національного художнього музею невідомі люди посадили Колеснікову в мікроавтобус із написом «Зв'язок» і повезли в невідомому напрямку.

«Я її бачила вживу до цього, тому впізнала. Я ще хотіла підійти до неї, поговорити, подякувати, а потім передумала, вирішила, що людина і так втомлюється. Я пройшла вперед, і в якийсь момент ще подумала, що обернуся і покажу Маші сердечко. Недалеко від музею я бачила припаркований темний мікроавтобус із написом «Зв'язок» на борту і ззаду була марка «Соболь», — згадує свідок.

«Я пройшла вперед і почула звук телефону, що падає на асфальт, якийсь тупіт, обернулася і побачила, що люди в цивільному одязі і в масках заштовхують Марію в цей мікроавтобус, у неї відлітає телефон, один із цих людей телефон піднімає, стрибає в мікроавтобус, і вони їдуть», — розповіла вона.

Зняти все, що відбувалося, на телефон Анастасія не зважилася, оскільки була занадто близько до невідомих людей в масках і побоялася, що її теж затримають.

За інформацією журналістів, телефон Колеснікової доступний, але трубку вона не піднімає.

Читайте також: Лукашенко топить протести у крові

Прессекретар Координаційної ради Антон Родненков повідомив, що Колеснікова одна була в центрі міста у справах. Про її зникнення він дізнався від ЗМІ і почав з'ясовувати, де перебуває Марія. Об 11:00 телефон Родненков також став недоступний.

«Де перебувають Марія і Антон, я не знаю і не можу зв'язатися з ними. Також немає зв'язку з членом Координаційної ради, старшим віцепрезидентом EPAM Максимом Богрецовим і виконавчим секретарем Ради Іваном Кравцовим», — розповів член Координаційної ради Максим Знак.

Пізніше Богрецов вийшов на зв'язок і запевнив, що з ним все гаразд. Тим часом ГУВС Мінська почало перевірку інформації щодо зникнення Колеснікової.

Схожі новини