Передплата 2024 «Добрий господар»

Створення ТСК для розслідування причин і наслідків Грибовицької трагедії, до якого закликає Садовий, гальмує... "Самопоміч"

Комісія давно б працювала, якби не чекали входження представника партії "Самопоміч", який обіцяє увійти в неї, але все ще не подав документів

Про це написав на своїй сторінці у Facebook народний депутат України від «Європейської Солідарності» Микола Княжицький.

«Львівські депутати давно стурбовані мафіозними зловживаннями, які пов'язані з утилізацією побутових відходів у Львові, з системною бездіяльністю у вирішенні екологічних проблем міста. Уже давно ми вирішили створити слідчу комісію з цього питання. І сформували таку комісію. Фракція Є С ще на початку травня делегувала мене у комісію. І комісія давно була б проголосована, якби ми не чекали входження представника партії «Самопоміч», який обіцяє увійти в неї, але все ще не подав документів, — написав Микола Княжицький. — Із здивуванням прочитав звернення міського голови Львова Андрія Садового до голови Верховної Ради з проханням створити таку комісію.

Андрію Івановичу, напишіть листа депутату «Самопомочі» з проханням надати документи і давно створена нами комісія почне працювати".

Схожі новини