Передплата 2024 «Добра кухня»

На Харківщині ввели режим надзвичайної ситуації

  • 21.03.2020, 17:51
  • 494

На території Харківської області у зв'язку з підтвердженим COVAD-19 у мешканки облцентру вводиться режим надзвичайної ситуації.

Про це повідомив глава ХОДА Олексій Кучер на засіданні регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Харківської області, передає «Інтерфакс-Україна».

«З урахуванням того, що ситуація в регіоні ускладнюється, з урахуванням того, що у мешканки Харкова все-таки зафіксовано і підтверджено випадок коронавірусу, ввести з сьогоднішнього дня надзвичайну ситуацію в регіоні».

За його словами, у зв'язку з цим керівники структурних підрозділів Харківської обласної державної адміністрації, голови РДА, міські голови міст обласного значення, а також керівники органів місцевого самоврядування повинні забезпечити неухильне виконання протиепідемічних заходів з метою недопущення поширення коронавірусу COVID-19.

Управління розвитку транспортної інфраструктури, торгівлі та фінансових ресурсів і департамент економіки та міжнародних відносин ХОДА повинні проаналізувати питання про можливість повної заборони роботи пасажирського транспорту та проаналізувати порядок дій на випадок введення такої заборони.

Крім того, голови РДА районів, що межують з Луганської, Дніпропетровської Полтавською та Сумською областями спільно з Г У Нацполіції в області та Управлінням патрульної поліції в області слід підготувати план дій на випадок заборони перетину транспортом адміністративного кордону Харківської області.

Схожі новини