Передплата 2024 «Добрий господар»

Віктор Павлік знайшов собі нову “Шикидим” - одружується вчетверте

Невдовзі популярний український співак Віктор Павлік присягне на вірність і вічну любов. Щоправда, уже вчетверте. Дружиною артиста стане Катерина Реп’яхова, яка молодша за свого майбутнього чоловіка на 28 років.

Катерина народилася у Дніпрі, вивчала культурологію у Київському Національному університеті імені Шевченка. На її сторінці у соцмережах вказано, що вона працювала у збройних силах Ізраїлю. Тепер Реп'яхова — концертний директор Віктора Павліка.

Катя запостила у своєму Instagram «сторі» з весільного салону (щоправда, ця сукня — не остаточний варіант) і розповіла про майбутнє весілля. «Сезон ми обрали теплий, початок літа, — аби полетіти в медовий місяць на мій день народження. Саме ж торжество заплановане не в Києві. В Україні чи за кордоном — наразі таємниця. Де саме, не скажу… Це буде європейське весілля — без застілля, без тостів, без конкурсів. Будуть невеличка церемонія та фуршет. Гулянь до ранку не буде. Зі знаменитостей нікого запрошувати не будемо, мета весілля не в цьому. У цілому все буде скромно та пройде в невеликому колі родичів та найближчих друзів», — розповіла Катерина. .

Чи увійдуть у «коло родичів» діти Віктора? Не факт. Із його молодшим сином Павлом майбутня мачуха не підтримує стосунків, мовляв, не бачить у цьому особливого сенсу. «Діти та рідні Віктора? Не знаю, ми це не обговорювали. Як він вирішить, так і буде. Мабуть, запросить. Мене це питання хвилює точно не в першу чергу», — зазначила Катерина.

А через кілька років пара, ймовірно, подумає і про спільних нащадків.

«Звісно, це має статися. Я хочу дитину, і не одну. Це природно. Імена наших імовірних дітей ми точно вже знаємо. Якщо Бог дасть, буде чудово. Ми будемо тільки раді», — запевнила наречена артиста.

Цікаво, що в інтерв’ю одному з телеканалів Віктор Франкович зізнався: побоюється, аби колись його кохана не знайшла собі якогось «18-річного Шварценеггера»…

Схожі новини