Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

У Харкові сталася стрілянина: є постраждалий

  • 06.11.2019, 08:13
  • 466

В результаті події до лікарні із кульовими пораненнями госпіталізовано 30-річного чоловіка. Йому надається медична допомога.

Стан його здоров'я задовільний. Наразі до Московського відділу поліції доставлені 14 осіб для з'ясування усіх обставин події.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Харківської області.

«5 листопада близько 19:00 до поліції надійшло повідомлення про те, що з вулиці Валентинівська до лікарні був доставлений чоловік з пораненнями живота, передпліччя та ноги. За адресою виїхали працівники слідчого управління, Управління карного розшуку на чолі з керівництвом обласного главку харківської поліції, слідчо-оперативна група Московського відділу поліції та криміналістична лабораторія», — йдеться у повідомленні.

З місця події працівники поліції вилучили гільзи та кулі, які будуть направлені на експертне дослідження.

«Зі слів очевидців було встановлено, що біля спортивного клубу відбувся конфлікт з подальшою стріляниною. В результаті події також був пошкоджений автомобіль «Mitsubishi», — пояснили правоохоронці.

Зазначається, що інформація внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 15, ч.1 ст. 115 (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Всі обставини події наразі встановлюються.

Правоохоронці додали, що наразі до Московського відділу поліції доставлені 14 осіб для з’ясування усіх обставин події.

Схожі новини