Передплата 2024 «Добра кухня»

У Росії на міжнародних змагання боксери з «ДНР» і «ЛНР» виступали з українцями однією командою

  • 09.08.2019, 19:58
  • 672

Вчора, 8 серпня в Каспійську (Російська федерація) відбулося відкриття міжнародного турніру з боксу пам'яті Магомед-Салама Умаханова. Це офіційні змагання, які відбуваються під егідою Міжнародної асоціації любительського боксу (AIBA).

Як повідомляють офіційні російські ЗМІ, на турнір заявились боксери з України, а серед учасників є боксери з «ДНР» і «ЛНР», передає Главком.

«В офіційних протоколах усі ці хлопці представляють одну збірну команду — України, — стверджує відомий боксерський оглядач Василь Танкевич. — Серед них, наприклад, боксери, які на різних всеросійських турнірах виступають за „збірну Донецької Народної Республіки“ Азер Солтанов, Владислав Куліков і В'ячеслав Назаров. Разом з ними на російських рингах за Україну „воюють“ і наші Сергій Жук (Київщина), Владислав Корябін (Січеславщина). Причому є ймовірність, що вони можуть перетнутися між собою по турнірній сітці. А отже до епічних братерських фотографій боксерів, обгорнутих в прапори України і „ДНР“ залишився маленький крочок».

«У моєму розумінні керівництво українського спорту і боксу мало б відреагувати на виступ України в Росії такою своєрідною «об'єднаною» командою і принаймні домогтися внесення змін в офіційні протоколи, — пише пан Танкевич. — Я вже не кажу про неприйнятність виступів наших спортсменів на міжнародних турнірах, до яких отримують офіційний допуск спортсмени «ДНР» і «ЛНР».

Схожі новини