Передплата 2024 «Добрий господар»

Скандальний інцидент на Дніпропетровщині Аваков взяв під свій контроль

  • 27.07.2019, 19:36
  • 828

За фактом подій у Дніпропетровській області, викладених в ЗМІ, розпочато службове розслідування.

Для всебічної та об’єктивної перевірки хід розслідування перебуватиме під контролем міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, передає УНН із посиланням на прес-службу МВС.

«27 липня в засобах масової інформації з'явилося відео, яке викликало резонанс в суспільстві. Детальні обставини події, яка мала місце в м. Дніпро за участю водія керівника ГУНП в Дніпропетровській області, будуть встановлені під час службового розслідування», — йдеться у повідомленні.

У МВС зазначили, що про хід перевірки та її результати громадськість і представники засобів масової інформації будуть сповіщені в найкоротший термін.

Нагадаємо, 12 вересня 2018 року патрульні поліцейські зупинили автомобіль марки Range Rover, водій якого порушив правила дорожнього руху. За кермом автомобіля перебував водій керівника Г У Нацполіції в Дніпропетровській області. Під час спілкування з патрульними водій ймовірно зателефонував керівнику Г У Нацполіції в Дніпропетровській області та після дзвінка на місце інциденту прибули працівники спецпідрозділу «КОРД» та затримали патрульних поліцейських.

Президент України Володимир Зеленський вимагає від міністра внутрішніх справ пана Арсена Авакова негайного звільнення начальника обласного управління МВС у Дніпровській області з займаної посади

Схожі новини