Передплата 2024 «Добрий господар»

Вбивство Гандзюк: підозрюваного Павловського випустили з СІЗО

  • 02.05.2019, 19:36
  • 913

Одного з підозрюваних в організації вбивста активістки Катерини Гандзюк Ігоря Павловського випустили з СІЗО під домашній арешт із обов’язком носити браслет.

Як пише УП, про це 2 травня повідомив адвокат Масі Найєм у Facebook.

«Таке рішення прийняв суддя, задовольняючи клопотання прокуратури. Тепер він не утримується в СІЗО. В нього домашній арешт із обов'язком носити браслет», — уточнив Найєм.

За його словами, ймовірно, «справу намагаються поховати».

«Якщо із І. Павловським щось станеться — це буде виключно за мовчазної згоди СБУ та ГПУ», — написав Найєм.

Як повідомив УНІАН речник Генпрокуратури України Андрій Лисенко, засідання суду відбулось ще 26 квітня. На ньому суд задовольнив клопотання прокурорів про зміну запобіжного заходу Павловському.

Нагадаємо, 31 липня 2018 року у Херсоні біля під'їзду чоловік вилив на Катерину Гандзюк кислоту. Вона потрапила до реанімаційного відділення з сильними опіками, а за 2 місяці померла у лікарні після багатьох операцій.

Поліція затримала 5 підозрюваних у нападі на Гандзюк. Це В'ячеслав Вишневський, Віктор Горбунов, Володимир Васянович, Сергій Торбін і Микита Грабчук.

За версією друзів Гандзюк, посередником між виконавцями злочину та замовником начебто був Ігор Павловський з кличкою «Собака».

При цьому самого Паламарчука активісти назвали «смотрящим по темах МВС» у Херсонській області.

Ігор Павловський після оголошення підозри потрапляв до лікарні з діагнозом «гіпертонічний криз».

Схожі новини