Передплата 2024 ВЗ

На Херсонщині на військовому полігоні підірвався контрактник

  • 30.09.2018, 14:58
  • 769

У ніч на сьогодні, 30 вересня, потужний вибух прогримів на території військової частини ЗСУ, що дислокується на полігоні біля села Раденське Олешківського району Херсонщини.

При цьому постраждав 37-річний військовослужбовець-контрактник, якого госпіталізували в районну лікарню з проникаючими осколковими пораненнями черевної порожнини і травматичним пошкодженням руки з ампутацією двох пальців. Причина вибуху поки невідома. Повідомляє місцеве видання «Новий день».

Начальник відділу комунікації Головного управління Національної поліції Херсонщини, підполковник Ірина Атаманенко повідомила, що на місці вибуху вже працювала слідчо-оперативна група і вибухотехніки. Вони знайшли фрагменти боєприпасів, але поки не ідентифікували його. Опитати пораненого поки наразі неможливо — його стан залишається важким, і лікарі готують пацієнта до операції. «За фактом нанесення тілесних ушкоджень з власної необережності розпочато кримінальне провадження», — доповнила підполковник Ірина Атаманенко.

Товариші по службі пораненого розповіли медикам невиразну історію — нібито той вирішив спалити сміття, і в його купі вибухнула якась ємність. Однак ні підтвердити, ні спростувати цю версію поки не можна.

Схожі новини