Передплата 2024 «Добрий господар»

ЗСУ відбили чотири штурми на Оріхівському напрямку, — пресцентр

  • 19.04.2024, 17:30
  • 248

В операційній зоні Сил оборони півдня українські захисники відбили чотири штурми російських загарбників на Оріхівському напрямку та 11 — на лівобережжі Дніпра

Фото ілюстративне Генштабу ЗСУ
Фото ілюстративне Генштабу ЗСУ

Про це повідомили Сили оборони півдня України.

В операційній зоні Сил оборони півдня триває щоденна контрбатарейна боротьба та відбиття ворожих штурмів. Ворог не припиняє спроб вибити українські підрозділи із зайнятих позицій.

«На Оріхівському напрямку окупанти здійснили 4 штурми, з яких 3 в районі Старомайорського, 1 в районі Роботиного. Успіху не мали», — йдеться у повідомленні.

На лівобережжі Дніпра, на тимчасово захопленій частині Херсонської області ворог здійснив 11 штурмів у напрямку плацдарму біля Кринок. У результаті із втратами відійшов на свої вихідні позиції.

Українські бійці продовжують здійснювати комплексні заходи з утримання та укріплення позицій.

Окупанти тиснуть артилерійськими обстрілами, застосовують велику кількість ударних дронів різних типів, не припиняють аеророзвідку. В операційній зоні за минулу добу зафіксували проліт 108 розвідувальних дронів.

Протягом бойової доби загарбники здійснили на Оріхівському напрямку 9 авіаційних ударів із застосуванням 8 керованих авіабомб та понад 60 некерованих авіаційних ракет.

На Херсонському напрямку росіяни здійснили один авіаційний удар із застосуванням майже 10 некерованих авіаційних ракет.

Схожі новини