Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Принц Гаррі знявся у «Танцях із зірками»

Аби підбадьорити армійського ветерана, що в Афганістані став неповносправним

Онук британської королеви Єлизавети І І з’явився в етері британської версії телепрограми «Танці з зірками». Але лише віртуально, щоб підтримати свого приятеля, який є ветераном війни.

Це історична подія, адже з тих пір, як Гаррі відмовився від виконання офіційних функцій члена королівської родини й пере­їхав із дружиною і дитиною до США, принц іще не виступав на британському ТБ.

Британці дуже здивувалися, коли поба­чили герцога Сассекського у телепрограмі Strictly Come Dancing. Гаррі за допомогою Zoom з’єднався зі своїм колегою Джоном-Джеймсом Челмерсом, який бере участь у телешоу. Автори програми зробили Чел­мерсу сюрприз і з’єднали його з Гаррі. Чел­мерс тієї миті готувався у тренувальній залі зі своєю партнеркою Емі Доуден до наступ­ного епізоду телешоу.

33-річний Челмерс служив у британській морській піхоті. 2011 року, перебуваючи на службі в Афганістані, внаслідок вибуху був поранений. У нього перелом шийного від­ділу хребта… Джон-Джеймс Челмерс по­знайомився з Гаррі на Invictus Games, спор­тивних змаганнях, організованих принцом для ветеранів війни, які постраждали під час служби.

На цих іграх Челмерс виграв золоту ме­даль у їзді на триколісному велосипеді. А пізніше ветеран був гостем на весіллі Гар­рі. За словами Челмерса, якби не Invictus Games, він, можливо, не знайшов би сил змінити своє життя на краще.

Схожі новини