Передплата 2024 «Добрий господар»

Не просто добрий хліб, а ще й добра соломка, добрі хлібці і добрі грінки

ТзОВ «Хліб-Трейд» значно розширив асортимент своїх виробів

Торгова марка «Просто Добрий Хліб» добре усім відома як провідний виробник хліба у Львові. Створене ще 1996 року ТзОВ «Хліб-Трейд» з самого початку розвивало хлібобулочний напрям. За більш ніж двадцять років на ринку з"явився доволі широкий асортимент хлібів із власною оригінальною рецептурою: «Бездріжджовий» (на хмелевій заквасці), «Здоров'я», «Балтійський заварний» «Тостовий», «Буковинський» та багато інших продуктів.

До створення нового продукту тут завжди підходили виважено та з думкою про покупця. Високопрофесійна команда хлібопеків з самих початків визначила для себе алгоритм: виготовляти продукт, який би відрізнявся від решти. Результат не забарився: покупці щодня шукають на полицях вироби саме торгової марки «Просто Добрий Хліб».

Але хлібопеки не зупиняються на досягнутому, відтак останнім часом асортимент фірми значно розширився. Про нові тренди і продукти, що їх випускає провідний виробник хліба, «ВЗ» розповіла маркетинг-менеджер ТзОВ «Хліб-Трейд» Надія Мороз: «Зараз розвиваємо більше снекову категорію продукції. До неї відносяться три підвиди — соломка, зернові хлібці і хлібні грінки. У портфелі компанії зараз є три торгові марки: ТМ «Просто Добрий Хліб», ТМ «Добра Грінка» та ТМ «PIKOLO».

ТМ «Просто Добрий Хліб» — це хліб і хлібобулочні вироби. Тут можна обрати хліб на будь-який смак: хліб пшеничний, житньо-пшеничний, заварні хліби, хліб з додаванням висівок чи соняшникового насіння, хліб без додавання дріжджів. Більшість продукції, яку виготовляє ТзОВ «Хліб-Трейд», є пакованою, щоб споживач мав змогу ознайомитись зі складом продукту, поживною цінністю та терміном зберігання.

Під ТМ «Добра Грінка» виробляємо різноманітні хлібні грінки. Наші технологи вдало попрацювали над покращенням рецептури грінок. Спеціально розроблена унікальна технологія виробництва дозволяє створювати структуру м’якушки дуже тонкою і ніжною. У складі продукту ми не використовуємо ароматизатори, консерванти та барвники, лише натуральну сировину. А саме: ми відмовилися від кондитерських жирів, до складу яких входить пальмова олія, і замінили їх на високоолеїнову соняшникову олію. Така олія — це натуральний продукт, він має високий вміст вітаміну Е, який вважається природним антиоксидантом, що знищує вільні радикали, які часто є причиною утворення ракових пухлин. Високоолеїнова олія засвоюється організмом швидше, аніж інші види олії, тому є кориснішою.

Грінки від ТМ «Добра Грінка» є з різними смаками. Нашим фаворитом є грінка Елітна: це маленькі квадратні гріночки, які є ідеальними для оформлення фуршетів, дегустаційних зон тощо. Другим нашим фаворитом є грінка пшенично-молочна. Це є круглі гріночки, вони мають більш нейтральний смак і більше смакують із десертними, солодкими намазками. А також в асортименті маємо грінки з кропом, цибулею, висівками…

Хлібні грінки — чудова основа для будь-якого роду канапок. Це дуже зручно: коли навідуються несподівані гості, можна просто взяти пачку грінок і нанести на них різні намазки. І - вуаля! — блискавично маєш гарний святковий стіл для гостей. Це хрусткі, ідеальні для приготування канапе зі смачними намазками чи навіть вишуканими сирами, ікрою, морепродуктами. Також хлібні грінки добре пасуватимуть для приготування десертів з фруктами, шоколадом та вершками.

ТМ «PIKOLO» — це більш преміальний сегмент. Сюди входять продукти здорового харчування, а це — зернові хлібці у декількох форматах. Це є великі зернові хлібці - рисові, гречані, пшенично-гречані, пшенично-рисові, пшенично-кукурудзяні. І міні-хлібці — маленькі хлібці. Хлібці у маленькому форматі дуже зручно брати з собою в дорогу, давати дітям до школи на перекус. В асортименті є рисові міні-хлібці, вони безглютенові. В їх основі — рисова крупа з додаванням солі, прованських трав, насіння льону. Це здорова серія продуктів, яка є корисною альтернативою снекам. Невеличку пачку міні-хлібців зручно брати з собою в дорогу для швидкого перекусу, аби швидко втамувати голод.

Великі зернові хлібці - смачна та корисна альтернатива хліба і булочок. Це — натуральний дієтичний продукт, що виготовляється з цільного зерна. Вони чудово підходять як основа для легких закусок, а також можуть використовуватись як сухі сніданки. Безглютенові зернові хлібці рекомендують людям, які мають непереносимість глютену. Особливо актуальні вони для діабетиків. А також для тих, хто слідкує за своєю фігурою, рахує калорії, звертає увагу на культуру здорового харчування. Ми розробили ці хлібці у двох позиціях — рис і гречка.

Також в асортименті ТМ «PIKOLO» є соломка. Це соломка солена і соломка солодка. Це дитячий асортимент, адже соломка так нагадує нам про дитинство. Мами, які виводять діток на прогулянку, завжди беруть їм щось похрумтіти.

Під ТМ «PIKOLO» ми розробили новий продукт — грінки тостові. Їхня особливість в тому, що не потрібно витрачати час на приготування вранішніх тостів (нарізати хліб, смажити його в тостері), аби зробити собі канапку до сніданку. А просто на готову тостову грінку можна накладати свою улюблену начинку. Грінки від ТМ «PIKOLO» мають покращену рецептуру, вони стали більш хрусткі, ніжніші. Тому їх також можна використовувати для фуршетів".

Весь асортимент, який виготовляє компанія «Хліб-Трейд», можна переглянути на сайті https://hlib.ua/produktsiia.

Схожі новини