Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Магнітні бурі на 20 — 26 травня 2024 року

За попередніми прогнозами учених-астрологів, цього тижня у космічній погоді рівень геомагнітної насиченості магнітосфери Землі коливатиметься у межах від слабкого до сильного. Це означає, що критичних загострень стану здоров’я людей через його вплив, можливо, і побільшає

Слабкий рівень геомагнітної напруженос­ті прогнозують 20, 23 травня. У ці дні особи із підвищеною чутливістю до впливу магнітосфери можуть відчувати погіршення зору та слуху, порушення електромагнітної чутливості. Помірний рівень геомагнітної напруженості, як передбачають учені, слід очікувати 21, 22, 24 та 25 травня. У ці дні особи, чутливі до впливу магнітосфери, можуть відчувати розлади трав­лення, включаючи нудоту та блювання, серце­во-судинні симптоми, як-от підвищене серце­биття та зміна артеріального тиску, підвищену чутливість до погодних змін, погіршення імун­ної функції. Проте не обійдеться і без склад­нішого дня — 26 травня варто сподіватися на більш складну магнітосферну ситуацію, що до­рівнюватиме магнітній бурі найслабшої катего­рії. У цей день особи з хронічними захворюван­нями, чутливі до впливу магнітосфери, можуть відчувати посилення больових відчуттів.

Щоб убезпечити здоров’я і самопочут­тя від впливу геомагнітних перепадів, біль­ше гуляйте на свіжому повітрі, вживайте до­статньо води та відмовтеся від шкідливої їжі та напоїв, намагайтеся не перевтомлюватися та уникати стресів, тримайте під рукою необ­хідні ліки та стежте за своїм артеріальним тис­ком. Якщо ж відчуваєте посилене нездужання — звертайтеся до лікаря.

Схожі новини