Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Сергій Сидорчук продовжить кар'єру в Бельгії

Один з лідерів «Динамо», багаторічний капітан київського клубу Сергій Сидорчук продовжить кар'єру в бельгійському «Вестерло». За динамівців 32-річний півзахисник провів у всіх турнірах 327 (!) ігор, забивши 21 гол

Сергій Сидорчук провів понад десять років в складі «Динамо». Фото fcdynamo.com
Сергій Сидорчук провів понад десять років в складі «Динамо». Фото fcdynamo.com

У складі «Динамо» Сергій Сидорчук дебютував 10 березня 2013 року і відтоді у всіх турнірах відіграв за столичний клуб 327 ігор: 213 — в чемпіонатах, 24 — в Кубку, 83 — у єврокубках та 7 — в Суперкубку. З «Динамо» Сергій виграв 3 титули чемпіона країни, 4 національні Кубки та 4 Суперкубки країни. В активі Сидорчука 156 капітанських матчів — це другий показник в історії клубу за часів незалежності. Загалом Сергій Сидорчук в складі різних клубів УПЛ та збірної України провів за кар'єру 429 ігор, забивши 25 голів.

Інший ветеран «Динамо» Денис Гармаш незабаром також підпише контракт з новим клубом. Перехід 33-річного півзахисника в хорватський «Осієк» перебуває на завершальній стадії. Продовжуються кадрові зміни і в інших клубах УПЛ. Англійський «Сандерленд» офіційно підтвердив трансфер нападника «Зорі» 24-річного Назарія Русина, який провів в українських чемпіонатах 87 ігор, забивши 25 голів. Ще один тепер вже колишній півзахисник «Зорі», вихованець львівського футболу 20-річний Максим Хлань став гравцем польської «Лехії».

Нападник «Шахтаря» 30-річний Андрій Тотовицький до кінця сезону на правах оренди виступатиме за «Колос». Тотовицький раніше виступав за чотири клуби УПЛ, провівши 137 ігор (34 голи). Ще один гравець «Шахтаря», 27-річний нападник Андрій Борячук став гравцем «Металіста 1925» провів чемпіонати в складі різних клубів 87 ігор (25 голів).

Тим часом львівські «Карпати», які у Першій лізі ведуть боротьбу за путівку в УПЛ, здобули чергову перемогу. Підопічні Мирона Маркевича у Львові з рахунком 2:0 здолали «Епіцентр» (Кам'янець-Подільський. Обидва голи забили новачки «зелено-білих», які виходили на заміни: бразилець Крістіан, якого взяли в оренду з клубу «Понте-Прета» та Віталій Равлик, який перейшов з «Агробізнесу». Саме з «Агробізнесом» у суботу, 9 вересня, «Карпати» у Волочиську проведуть черговий матч чемпіонату (початок о 16.00 год, матч без глядачів). Карпатівці, набравши 16 очок, очолюють турнірну таблицю групи «А».

Схожі новини