Передплата 2024 «Добрий господар»

«Рух» і «Львів» тестуватимуть «гранди»

У суботу, 17 жовтня, львів­ський «Рух» на «Арені Львів» зіграє матч 6-го туру чемпіо­нату футбольної УПЛ - проти київського «Динамо» (17.00, «Футбол 1»). А донецький «Шахтар» того ж дня при­йматиме у Києві інший клуб із міста Лева - «Львів» (17.00, «Футбол 2»)

Раніше «Рух» та «Динамо» ще не зустрічалися в офіційних мат­чах. Лише у травні цього року суперники у Києві провели това­риський матч, який завершив­ся без голів — 0:0. У складі «Руху» відбулися чергові кадрові зміни: лави «жовто-чорних» за згодою сторін покинули Олег Синиця і бразилець Сідней.

«Шахтар» раніше уже 10 ра­зів у чемпіонатах зустрічався зі «Львовом» — 9 перемог «гірни­ків» та одна нічия. «Львів» одні­єї з двох найбільших поразок в УПЛ зазнав саме від Шахтаря — 0:5 (04.05.2019). Переможна серія «гірників» у матчах з «міс­тянами» триває у чемпіонатах 4 матчі. Востаннє «Шахтар» при­ймав «Львів» у листопаді мину­лого року, ще у Харкові, і здобув велику перемогу — 4:1. Тоді хет-трик оформив Мораес, один гол в активі Патріка. А у «містян» від­значився Татарков, якого вже немає у команді. До речі, новач­ком «Львова» став легіонер із Гани Ернест Антві, який ниніш­ній сезон розпочинав у складі «Руху».

Для «Шахтаря» матч зі «Льво­вом» буде останньою репетиці­єю перед поєдинком групово­го турніру Ліги чемпіонів проти «Реала», який відбудеться 21 жовтня у Мадриді. А на «Дина­мо» 20 жовтня у рамках цих же змагань чекає домашній матч проти туринського «Ювентуса».

А тим часом…

У неділю, 18 жовтня, відбудеться матч і на стадіоні «Украї­на». Львівські «Карпати», які виступають у Групі, А Другої ліги, прийматимуть «Чайку» (Петропавлівська Борщагівка, Київ­ська область). Цей матч, який розпочнеться о 14.00, відбу­деться без глядачів (як і поєдинок «Рух» — «Динамо»). Після 6 турів омолоджена львівська команда перебуває у групі, де 14 клубів, на 12-му місці. «Чайка» йде 5-ю.

Схожі новини