Передплата 2024 «Добре здоров’я»

На матчі «Шахтар» – «Динамо» на «Арені Львів» очікується бум

Гарантовано побачить цей суперпоєдинок той, хто 28 лютого відвідає матч гірників з «Ворсклою»

Ще свіжий у пам’яті ажіотаж довкола матчу “Шахтар” — “Баварія”, коли вболівальники нарікали на те, що не можуть у вільному продажу придбати заповітного квиточка. Зовсім скоро на футбольних фанів чекає нове, тепер уже внутрішньоукраїнське, але не менш цікаве дербі на “Арені Львів”: “Шахтар” — “Динамо”, яке багато в чому вплине на визначення цьогорічного чемпіона країни. Очікується такий же величезний бум серед фанів. Щоб гарантовано стати безпосередніми свідками суперпоєдинку, треба взяти участь у програмі, що її оголосив донецький клуб.

Суть акції у тому, що перед грою донеччан і киян, яка відбудеться орієнтовно у суботу, 18 квітня, треба буде відвідати матч “Шахтар” — “Ворскла”, який пройде на “Арені Львів” 28 лютого, о 17-й годині. Придбати іменний квиток на гру з полтавцями можна як у касах стадіону, так і на офіційному сайті донецького клубу у режимі онлайн. Купуючи квиток, слід обов’язково вказати свої анкетні дані і номер мобільного телефону.

Мало купити квиток на “Ворсклу”, неодмінно треба з цим квитком прийти на матч, щоб його просканував турнікет. Лише тоді отримаєте пріоритетне право придбати перепустку на гру “Шахтар” — “Динамо”. Уже 1 березня очевидець двобою донеччан і полтавців отримає на свій телефон SMS-повідомлення з кодом, який підтвердить право купити квиток на львівське протистояння між “Шахтарем” і “Динамо” (одне відвідання матчу з “Ворсклою” гарантує купівлю одного квитка на матч з “Динамо”). Той, хто не прийде на стадіон під час гри донеччан з полтавцями (хоча й купить квиток), пільги на придбання квитка на матч “Шахтар” — “Динамо” не матиме.

У донецькому клубі повідомили, що скористатися правом придбання квитка на поєдинок “гірників” з динамівцями можна буде з 2 по 14 березня. Служба з продажу перепусток зазначила: кожен уболівальник зможе придбати необмежену кількість перепусток на гру з “Ворсклою”, але на матч “Шахтар” — “Динамо” він зможе купити не більше двох “тикетів”.

Схожі новини