Передплата 2024 ВЗ

УЄФА покарала "Арену Львів" й оштрафувала ФФУ

  • 18.11.2014, 16:24
  • 1 827

УЄФА оголосила рішення дисциплінарного комітету щодо львівського стадіону, який потрапив до "чорного" списку після матчу відбору Євро-2016 між Україною і Македонією

"Арену Львів” частково дискваліфікували на один домашній матч, а Федерація футболу України виплатить штраф — майже 60 тис. швейцарських франків, повідомляє Еспресо.TV з посиланням на "Львівську хвилю".

"Сектор, який вміщає не менше п'яти тисяч глядачів, повинен бути порожній під час першого домашнього матчу (збірної у євровідборі). За 30 днів до офіційного домашнього матчу ми повинні повідомити про це УЄФА. По-друге, Федерації футболу України має сплатити штраф 58 тисяч швейцарських франків", — розповів прес-аташе президента ФФУ Павло Терновий.

Як уже повідомлялося, арбітр призупинив матч Україна — Македонія через ганебну поведінку деяких присутніх на "Арені Львів" фанів. Вони палили фаєри і жбурнули петарду, яка вибухнула під ногами судді за воротами.

Нагадаємо, "Арена Львів" не зможе приймати матчі відбору ЧС-2018 через інцидент у відборі ЧС-2014 під час матчу Україна — Сан-Марино, коли фанати вивішували заборонену ФІФА символіку.

Схожі новини