Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Володимиром Зеленським провів зустріч із Генеральним секретарем НАТО

  • 30.01.2024, 18:15
  • 474

Президент України Володимир Зеленський провів зустріч із Генеральним секретарем НАТО у 2009−2014 роках, головою — засновником компанії Rasmussen Global Андерсом Фогом Расмуссеном, який перебуває в нашій країні з візитом

Фото: ОП
Фото: ОП

«Дякую вашій з Андрієм Єрмаком групі за допомогу у створенні проєкту Київського безпекового договору, який ліг в основу Вільнюської декларації та передбачає такі серйозні безпекові зобовʼязання. Вже маємо перші результати: з Великою Британією підписано дуже важливий безпековий документ. Триває робота з іншими державами. Сподіваюся на результат найближчим часом», — зазначив президент.

Андерс Фог Расмуссен та Андрій Єрмак розповіли президенту про плани щодо створення міжнародної робочої групи з безпекових питань та євроатлантичної інтеграції України.

Володимир Зеленський висловив сподівання, що ця робоча група сприятиме інтеграції нашої країни у євроатлантичний безпековий простір. За його словами, Україна як майбутній член НАТО зможе значно посилити потенціал Альянсу, оскільки українська армія має неоціненний досвід ведення повномасштабної війни проти росії.


Джерело: ОП

Схожі новини