Передплата 2024 «Добрий господар»

Ігор Кушнір йде з посади голови «Київміськбуду»

  • 20.12.2023, 15:30
  • 341

Очільник Холдингової компанії «Київміськбуд» Ігор Кушнір заявив, що йде з посади Голови правління — президента компанії

Фото: «Київміськбуд»
Фото: «Київміськбуд»

Про це Кушнір повідомив на своїй сторінці у соцмережі Facebook, опублікувавши відповідну заяву.

«Київська міська рада ухвалила звіт тимчасової контрольної комісії з питань перевірки діяльності „Київміськбуду“. Вважаю це остаточною крапкою над „і“, яка знімає будь-які питання щодо правомірності діяльності менеджменту та ситуації в компанії в цілому. Аби уникнути маніпуляцій та пересудів, мною прийнято рішення піти з посади голови правління — президента „Київміськбуду“, якій я присвятив значну частину свого життя», — Кушнір.

Влітку 2023 року наглядова рада та правління «Київміськбуду» вирішили провести аудит компанії із залученням однієї з провідних міжнародних аудиторських фірм, а Ігор Кушнір був відсторонений від роботи.

«Було детально вивчено діяльність „Київміськбуду“ за останні три кризових роки. Не встановлено жодних зловживань з боку керівництва компанії та мене особисто. У висновках аудиту були озвучені чіткі пропозиції щодо виходу із ситуації, яка склалась. Вважаю, втілення цих пропозицій дозволить компанії виконати взяті на себе зобов’язання, а інвестори отримають своє житло і не стануть заручниками ситуації», — зазначив Кушнір.

Схожі новини