Передплата 2024 ВЗ

Запрошуємо бізнес Львівщини позмагатись за нагороду «Знак Довіри»

  • 16.11.2023, 09:38
  • 1 435

Національна програма першості торгових марок «Знак Довіри» пропонує рекламну та маркетингову підтримку натхненним підприємцям, бізнесам, що розвивають бренд у Instagram, «молодим» франшизам і підприємствам, які освоюють нові для себе регіони

«Знак Довіри» — національна програма першості торгових марок, яка допомогає засвідчити високий рівень продукції і довіру клієнтів, має вагоме значення при виборі товарів, а також їх покупці. А ще — це особлива відзнака, яка прокомунікує лідерство серед конкурентів у питання якості. Саме для таких задач була створена єдина в Україні програма першості торгових марок «Знак Довіри» для малого і середнього бізнесу.

Як отримати нагороду? Відправте заявку на сайті, вказавши промокод для підприємців-читачів Високого Замку: zamok2023. Промокод дозволить отримати спеціальні умови участі, а також представницький диплом та відзнаку «Знак Довіри» у випадку отримання статусу лідера довіри.

Після цього з вами зв’яжеться менеджер та презентує деталі участі у програмі. Наступним етапом стане опитування серед заздалегідь погодженої цільової аудиторії торгової марки, продукту чи компанії. Ми запитаємо у ваших лояльних та потенційних споживачів чи довіряють вони вашій торговельній марці.

За підсумками опитування підприємці отримують статус лідерів довіри і зможуть необмежено використовувати нагороду у власних каналах комунікації, а також додати відзнаку на паковання продукту. Крім того, власники автоматично стають учасниками рекламної кампанії «Знак Довіри» та потрапляють у каталог лідерів довіри на сайті відзнаки.

Для торгових марок і компаній, які отримають статус лідера довіри за версією програми першості, розробляється індивідуальний рекламний пакет з більше ніж мільйонним охопленням унікальних користувачів, який включає:

— зовнішню рекламу (борди, метро, наземний транспорт)

— статті у медіа,

— рекламу у соціальних мережах.

Серед власників відзнаки мережа Solmar — бренд базового жіночого одягу, B. ELIT — виробник жіночих сумок, joiks — бренд верхнього мембранного одягу для дітей, Romantik Spa Hotel 4-зірковий готель з системою All inclusive у Яремче, Етнопарк «Гуцул Ленд» у Буковелі, ТроянДА — бренд ексклюзивних дизайнерських сумок ручної роботи, мережа родинних пекарень «Ваш Лаваш», Video Life — оренда та продаж світлодіодних екранів та інші торгові марки.

Щоб приєднатись до спільноти бізнесів, яким довіряють, залишайте заявку на сайті національної маркетингової програми першості торгових марок «Знак Довіри».