Передплата 2024 «Добрий господар»

Цього року новорічну ялинку у Стебнику не прикрашатимуть

  • 14.11.2023, 19:45
  • 523

Сьогодні, 14 листопада, на засіданні оргкомітету з відзначення циклу різдвяно-новорічних свят, староста Стебника Тараса Городиського повідомив, що цьогоріч центральну новорічну ялинку в місті не прикрашатимуть

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Про це інформує Дрогобицька міська рада.

«Сьогодні відбулось друге засідання, яке провів заступник міського голови з гуманітарних та соціальних відносин Юрій Кушлик. Під час робочої наради обговорили попередній план заходів, — як загальноміських, так і локальних, які проходитимуть у навчальних закладах громади.

Що стосується Стебника, за словами старости Тараса Городиського, — цьогоріч центральну новорічну ялинку в місті не прикрашатимуть. Таке рішення було прийняте у зв’язку з тим, що ялинка в місті калійників — жива і росте вона на центральному Майдані Шевченка", — повідомили у міській раді.

Однією з причин є те, що з початку повномасштабної війни, коли в бою з ворогом щоденно гинуть сини та доньки України, центральні площі стали простором для загальноміської молитви та вшанування пам’яті полеглих Героїв. Такі панахиди та прощання з Героями відбуваються на майдані Шевченка в Стебнику.

Щоб не залишати мешканців села без символу свята, невелику ялинку прикрасять у Народному домі, де відбудеться свято Миколая та вручення подарунків для малечі.

Схожі новини