Передплата 2024 ВЗ

На території госпіталю у Винниках встановили тренажери (фото)

  • 11.10.2023, 16:36
  • 611

На локації є можливість проводити не тільки персональні тренування, але і заняття цілих груп — одночасно тренуватися може до 15 осіб

Фото: Львівська ОВА
Фото: Львівська ОВА

На території Львівського обласного госпіталю ветеранів війн та репресованих імені Юрія Липи у Винниках завершили облаштування комплексу тренажерних майданчиків. Про це інформує Львівська ОВА.

«Простір поєднує різні блоки і елементи, які дозволяють провести ефективне і всебічне тренування чи заняття з активної реабілітації. Тренажери мають вбудовані ваги. Регулювати навантаження дуже легко. До того ж, вони є довговічними — мають надміцну, антивандальну конструкцію.
На локації є можливість проводити не тільки персональні тренування, але і заняття цілих груп — одночасно тренуватися може до 15 осіб. Хлопці вже випробовують майданчик з врахуванням настанов реабілітолога», — йдеться в повідомленні.

Таких обʼєктів Львівщина потребуватиме ще не мало, тому зараз шукають додаткові можливості для їх встановлення не лише в закладах охорони здоров’я та реабілітаційних центрах, а також інших локаціях у межах проєкту «Ліга Нескорених» який реалізує Управління молоді та спорту Львівської ОДА, дитячо-юнацька спортивна школа серед людей з інвалідністю «ГАЛИЧИНА».

Схожі новини