Передплата 2024 ВЗ

В Одесі чоловіку загрожує до 8 років позбавлення волі за те, що вкрав ї з'їв черепаху

  • 17.09.2023, 10:45
  • 1 305

В Одесі викрили «гурмана», який вкрав та з'їв червоновуху черепаху

Фото: Поліція Одеської області
Фото: Поліція Одеської області

Як повідомили у регіональному главку Національної поліції, подія сталася у багатоквартирному будинку Хаджибейського району обласного центру.

«Подія сталася у липні цього року у багатоквартирному будинку Хаджибейського району Одеси. Перебуваючи у спільній з сусідкою веранді, зловмисник побачив у ванночці домашніх улюбленців жінки — двох красновухих американських черепах.

Вирішивши приготувати собі екзотичну страву, містянин таємно викрав одну з тварин, кухонним молотком розбив їй панцир, зварив та з'їв", — сказано у повідомленні.

Виявивши відсутність черепахи, потерпіла звернулася до поліції. Під час слідства поліцейські встановили особу, причетну до зникнення тварини, та всі обставини злочину, і вилучили речові докази.

Зловмиснику повідомили про підозру у таємному викраденні чужого майна, тобто крадіжці, вчиненій в умовах воєнного стану, а також у жорстокому поводженні з твариною, яка належать до хребетних, що призвело до її загибелі. Дані кримінальні правопорушення кваліфікуються за ч. 4 ст. 185 та ч. 1 ст. 299 Кримінального кодексу України. Відповідно до санкцій вказаних статей, максимальне покарання, яке загрожує чоловіку — позбавлення волі на строк до восьми років.

Слідство триває.

Схожі новини