Передплата 2024 «Добра кухня»

Зеленський висловився щодо розмов Макрона з путіним

  • 17.12.2022, 16:45
  • 922

володимир путін не хоче миру, а постійні переговори емануеля макрона з очільником кремля навряд чи можуть принести якісь результати для закінчення війни

Про це Володимир Зеленський сказав в інтерв'ю у програмі LCI.

«Еммануель має право робити те, що він хоче, але це триває від 2019 року. Я не вірю, що це приносить плоди», — відповів Зеленський на питання про розмови Макрона з путіним.

Президент зазначив, що коли Еммануель Макрон зустрічається з путіним, перед ним щоразу інша людина: «є той, хто дає йому обіцянки, а наступного разу це зовсім інша позиція, тому це не допоможе».

Володимир Зеленський наголосив, що Україна хоче звільнити всю свою територію від окупантів, а тому вести переговори з рф буде лише в тому випадку, якщо росія повернеться до міжнародного права.

«Нас цікавить лише звільнення наших власних земель, територій, які зараз утримуються росіянами. У цей час нам доведеться говорити з росією, яка буде готова поважати свого співрозмовника, і яка починає з того, що віддає нам те, що належить до нас згідно з міжнародним правом. Саме з такою росією я буду готовий вести переговори», — резюмував президент.


Джерело: LCI

Схожі новини